Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Over Ons

Pizzalina, het Amerikaanse pizza concept met veel zorg voor smaak, service, prijs en kwaliteit.

 

Waarom bestellen bij Pizzalina?

 

-Aantrekkelijk en duidelijk geprijsd.

-Deeg wordt traditioneel dmv griesmeel met de hand uitgeslagen.

-Royaal belegd met verse ingredienten.

-Hoge service en hygiene.

-Ons streven is om u bestelling binnen 30 minuten te hebben bezorgd.

 

-Al onze producten zijn  ook nog eens Halal, voor de Halal liefhebber.

 

Betaal gemakkelijk en eenvoudig online met ideal of maestro.

 

Like ons op facebook.

 

Werken bij Pizzalina

 

Werken bij Pizzalina is super leuk. Waarom? Omdat Pizzalina enorm veel te bieden heeft. Een baan bij Pizzalina betekent dat je helemaal jezelf kunt zijn, veel vrienden maakt en natuurlijk veel plezier hebt in wat je doet. Je leert veel nieuwe dingen en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Wat je uiteindelijk bereikt, ligt helemaal aan jou.

Bezorger, winkel medewerker of manager? Pizzalina is altijd op zoek naar gemotiveerde werkers, stuur je details naar werkenbij@pizzalina.nl.

 

 

 

Ondernemer worden,

 

Pizzalina is de upcuming  Amerikaanse franchiseformule op het gebied van thuisbezorgen en  afhalen van vers bereide pizza’s, panini`s, spareribs & snacks. Wij groeien jaar op jaar met sterke cijfers en voorzien voor de toekomst ook weer een sterke groei. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe ondernemers met passie en motivatie, die willen delen in ons succes. 

Als franchisenemer bij Pizzalina krijg jij het beste van twee werelden: je hebt de mogelijkheid een eigen bedrijf te starten én je krijgt volledige ondersteuning bij de opbouw van jouw Pizzalina vestiging. 

Wij hebben kansen voor ondernemende talenten. Heb jij de ambitie en de wil om hard te werken? Houd je ook nog eens van lekker eten? Dan staat niets je in de weg om je eigen Pizzalina te starten!

Hoe word je ondernemer bij Pizzalina?

Jouw achtergrond is voor Pizzalina heel erg belangrijk. Vooral omdat je als ondernemer dé persoon bent die het verschil kan maken tussen een goede of een fantastische vestiging.

Wie ben je, wat is je ambitie, wat drijft je en in welke plaats zou je graag aan de slag gaan? In verschillende gesprekken en assessments komen wij graag achter het antwoord op deze vragen. Als alle lichten op groen staan en je beschikt over de juiste financiële middelen, dan kunnen wij de vervolgstappen nemen in de opbouw van je eigen vestiging!

Voordat je je eigen vestiging opent, zal je 6 weken praktijkgericht worden opgeleid op een van onze trainingslocaties. Onder begeleiding van een ervaren franchisenemer, onze trainers en een franchise consultant word je klaargestoomd tot echte ondernemer van Pizzalina. Alle elementen die je nodig hebt om je eigen vestiging te runnen worden hierin behandeld. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van bedrijfsvoering, lokale marketing, financiën en nog veel meer…

 

  • Voor vragen of meer informatie kan je ons recruitment team een email sturen. 
  • Contactpersoon: Dhr  M. Kasmi
  • E-mailadres: Franshise@pizzalina.nl  /  Mkasmi@live.nl